Tervetuloa Minnan mukavuusalueelle!

image

Oletko kuullut sanonnan, ettei pullasta voi poimia vain rusinoita?

Niin arvelinkin. Mutta täällä et sitä kuule. Ahdistaako sinua kuluttaminen, materialismi ja länsimaisen elämäntyylin hapatus? Hyvä, ei minuakaan! Perustin tämän pienen digikeitaan, jotta voisit ihmetellä kanssani kaikkea kaunista, ihanaa, tarpeellista ja turhaa, hintalapuista välittämättä.

Taidan kärsiä pikkiriikkisestä neljänkympin kriisistä. Kuka minä olen? Mihin olen menossa? Mistä unelmoin?
No, en minä tietenkään niin pihalla ole etten osaisi noihin vastata. Olen 38-vuotias helsinkiläinen toimittaja ja kirjailija. Olen kirjoittanut työkseni 17 vuotta. Tänä vuonna olen varmuudella menossa ainakin Italiaan ja Yhdysvaltoihin. Ja siitä mistä unelmoin, kerron sinulle tässä blogissa.

Tervetuloa mukaan!

Minna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s